Καπετανάκειο: Μήνυμα ενσυναίσθησης και φιλοζωίας

Το δικό τους μήνυμα ενσυναίσθησης, φιλοζωίας και ενεργής στάσης απέναντι στο πρόβλημα της αδεσποτίας στέλνουν οι μαθητές του Καπετανακειου, 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου, μέσα από αποδοχή εκπαίδευσης τους στο πρόγραμμα Ενσυναισθηση και Ζώα της ΖΩΦΟΡΟΣ & ΠΦΠΟ απο τους εθελοντές του Συλλόγου ΖΩΦΟΡΟΣ  και στο οποίο αφανείς πρωταγωνιστές είναι οι ΠΡΩΗΝ αδέσποτοι Οσκαρ ,Τζωρτζίνα και Μικυ!

20/12/2023  Τελευταίο σχολείο του 2023 που παρακολούθησε το πρόγραμμα  της Επίκουρης Καθηγήτριας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μαρίας Κοντου.

Περίπου 150 μαθητές εκπαιδεύτηκαν και έμαθαν για τα δικαιώματα των ζώων και τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων τους. Οι εθελοντές Κρητικακης Δημήτρης ,Ντουλακης Ηρακλής,Παπαδάκη Χρυσούλα Τσαγκαράκη Άννα και τα σκυλιά τους Όσκαρ Τζωρτζίνα και Μίκυ ήταν εκεί . Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς για την πρόσκληση και τη συμμετοχή .

Εκπαίδευση που, όπως επισήμαινει και η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου ΖΩΦΟΡΟΣ Μαρια Χουστουλάκη ,  εντάσσεται στις εκπαιδευτικές δράσεις που αναπτύσσει ο Σύλλογος και οι οποίες θα συνεχιστούν καθώς «δυστυχώς η Πολιτεία δεν έχει καταρτίσει ακόμα ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό σχέδιο ευαισθητοποίησης και αντιμετώπισης του κοινωνικού προβλήματος των αδέσποτων ζώων, με συνέπεια οι Φιλοζωικοί να την υποκαθιστούν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί